Üdvözöllek a hajómon, Netvándor! Utazz velem!

Megosztás ezzel:


Ezeken az oldalakon Eliza Beth írásait olvashatod.
Az itt közzétett anyagokat szerzői jog védi!

Eliza Beth

Szilánkok rólam:

Sosem voltam jó beszélgetős fajta. Hallgatni viszont tudok! Az állítólag arany, de még nem gazdagodtam meg tőle. 😀 Ellenben, míg az ember hallgat, jönnek az érzések, gondolatok. Aztán egyszer csak kitörnek. Utat keresnek kifelé a fejből. Az agy irányítja az ujjakat, s a billentyűkopogás nyomán történetek születnek. Történetek, melyek hol vidámak, hol búsak, hol szórakoztatók, hol elgondolkodtatók, hol kitaláltak, hol igazak.

Sosem volt különösen érdekfeszítő munkám. Életem nagy részét – munkaköteles éveim egészét – gyárak rabszolgájaként töltöttem, odaszegezve a monoton munka mellé. Szépen, jól, gyorsan és sokat kellett termelni, persze, nem ártott odafigyelni sem, de a háttérben simán futhatott egy másik program.

Mindig szerettem olvasni, talán még a filmeknél is jobban kedveltem a regényeket. S egyszer eljött a pillanat, amikor átkerültem a könyv másik oldalára. Immár nemcsak olvasom, írom is őket.

Azt mondják, komoly vagyok, mások szerint lökött, megint mások segítőkész, jó barátnak tartanak, de van, aki csak a lelkierőmet látja. Aki igazán közel áll hozzám, ismeri az összes oldalamat. Azt is, amit nem mutatok meg bárkinek. Aki igazán közel áll hozzám, ilyennek szeret.

Ha lenne még kérdésed, a válaszokat keresd az írásaimban. Ott vagyok bennük, akkor is, ha kitalált történetek, hiszen az én életfelfogásomat tükrözik, az én szűrőmön keresztül láttatják a világot. S hogy miről írok? Mindenről, hiszen ihletnek elég egy pillanat! Csak járjon erre egy kósza múzsa!

Újabban ceruzát ragadtam, az eredmény a Rajzaim menüpont alatt található. S hogy ne legyek egyhangú, találsz néhány dalt is… 😀

Ja, és kedvencem a kék!

Meg az orgona!

És az El Condor Pasa

Meg az El Condor Pasa 🙂

És még az El Condor Pasa is 🙂

Ha beszélgetnél velem, az írások alatt megteheted. Regisztrálj, vagy lépj be valamelyik közösségi oldal azonosítójával. Regisztráció nélkül is lehet hozzászólást írni, de mivel megérkeztek a robotszemetelők, egy kódon át kell küzdeni magad. 🙂

 

 

Megosztás ezzel:


Share

5 thoughts on “Üdvözöllek a hajómon, Netvándor! Utazz velem!”

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.